Möten

Möten

Frisk luft och nya idéer på Green Solution House

Starta ditt möte med förfriskningar i spaet på Griffen Spa Hotel

Flyg till Bornholm från København, Billund och Ålborg

Bort från vardagen och in i igloon
De bästa idéerna kommer till världen när man förflyttar sig utanför vardagens rutiner- och kan tänka nytt och fritt!

När har du senast hållit ett möte i en grön igloo? Pröva den gröna igloon på Green Solution House, och du kommer att förstå, hur alternativa möteslokaler bidrar till bättre idéer.

Green Solution House har också många andra spännande möteslokaler, där ni kan vara allt från 2 till 400 personer. Möteslokalerne har speciella mattor, gardiner och inneväxter, som rensar och syresätter luften. Det säkerställer att du och dina mötesdeltgare kan hålla koncentrationen hela dagen.

Fonstrena på Green Solution House är specialutvecklade av Velux för att släppa in maximalt med dagsljus i lokalerna. Undersökningar visar att mer dagsljus ger större välbefinnande - och därmed mer positiv energi till ditt möte.

Möten med havutsikt - eller I värme och ånga?
På Griffen Spa Hotel ligger mødelokalerne med havsutsikt, och det fantastiska spa-området har också en storslagen vy över havet. Får vi föreslå att ni startar ert möte i bastun, där vår sauna-ceremonimästare sätter igång era kretslopp med värme och ånga- och därefter direkt i den iskalla duschen?

Efter ett genensamt isbad är "isen" bokstavligt talat bruten mellem mötesdeltagarna, och ert möte får en mera fri, rolig och positiv dialog.

Traditionellt är inte bara traditionellt
Du kan självklart också hålla ett traditionellt möte hos oss... men helt traditionellt bliver det inte ändå. För vi sörjer för att löpande skämma bort er med god mat och dryck, samt service i toppklass.. - Och så bidrar våra hotells goda lägen till att ert möte inte bara bliver ett möte som alla andra, utan ett möte som ger gott utbyte.

Övernatta och få mer utbyte av mötet
Vare sig ni är ett bornholmskt firma eller ett firma utifrån, så vill vi gärna anbefalla er att övernatta i samband med ert möte. Det ger er tid till att få en god middag och att få snakkat om de ting, som ni inte får tid till i vardagen. Mötesdeltagarna får bättre personliga relationer - och därmed också ett bättre samarbete när ni kommer tillbaks till vardagen.

Det låter bra...men vad kostar det?
Eventansvarlige Cathrine Ingildsen har många års erfarenhed med att skapa de bäst möliga mötesramar till ett fornuftigt pris. Och hon hjæäper också gärna till med att sammensätta ert mötesprogram, samt beställa eventuella flyg- och färjebiljetter. Ring till Cathrine på 0045 56 95 19 13 eller maila till conference@bornholmhotels.dk, så kommer hon med ett gott erbudande till dig.

Eventansvarig Cathrine Ingildsen.
Eventansvarig Cathrine Ingildsen.
conference@bornholmhotels.dk
+45 56 95 19 13