Möten

Möten

Frisk luft och nya idéer på Green Solution House

Starta ditt möte med förfriskningar i spaet på Griffen Spa Hotel

Flyg till Bornholm från København, Billund och Ålborg

Lämna vardagen och stig in i igloon
De bästa idéerna kommer till världen när man lämnar vardagens rutiner - och man kan tänka nytt och fritt. 

När höll du senast ett möte i exempelvis en grön igloo? Prova den gröna igloon hos Green Solution House. Sedan förstår du hur alternativa möteslokaler skapar bättre idéer.

Green Solution House har även många andra spännande möteslokaler med plats från 2 - 400 personer. Möteslokalerna har speciella mattor, gardiner och växter som renar luften och ger en högre syrehalt. Detta ser till att du och dina deltagare kan bevara koncentrationen under hela dagen.

Fönstren på Green Solution House är specialutvecklade av Velux för att ge maximalt dagsljus i lokalerna. Studier visar att mer dagsljus bidrar till större välbefinnande - och därmed skapas det mer positiv energi vid mötet.

Traditionellt är inte bara traditionellt
Du kan givetvis också hålla ett traditionellt möte hos oss. Men helt traditionellt blir det aldrig. Vi ser nämligen till att skämma bort er med god mat, dryck och utmärkt service under tiden. Och sedan bidrar även placeringen av våra hotell till att mötet inte "bara" blir ännu ett möte. Utan ett möte som ger er en bra utdelning.

Övernatta och få ännu mer värde av mötet
Oavsett om ni är ett lokalt eller globalt företag, rekommenderar vi att ni övernattar i samband med mötet. Detta ger er tiden att få en god middag och samtala om sådant som inte hinns med i vardagen. Mötesdeltagarna kan stärka sina personliga relationer - och därmed får ni ett bättre samarbete när ni återvänder till vardagen.

Det låter bra... Men vad kostar det?
Eventchef Cathrine Ingildsen har många års erfarenhet av att skapa bästa möjliga mötesmiljöer för förnuftiga priser. Hon hjälper er gärna med att sammanställa mötesprogrammet samt boka ev. flyg- och färjebiljetter. Ring Cathrine på +45 56 95 19 13 eller skicka ett e-postmeddelande till conference@bornholmhotels.dk. Sedan tar hon fram en bra offert åt er. Hittade du inte det som du letade efter? Läs mer om övernattning på Bornholm.

Eventansvarig Cathrine Ingildsen.
Eventansvarig Cathrine Ingildsen.
conference@bornholmhotels.dk
+45 56 95 19 13