Hoteller

Badhotell på ön - Hotell i Rønne
Det blå havet glittrar utanför din balkong på Fredensborg Badehotel. Ett av de mest uppskattade hotellen på Bornholm. I restaurangennjuter du av franska läckerheter med en bornholmsk twist - exempelvis den berömda fiskbuffén. Hotellets vinkällare frestar med sällsynta viner. Njut av en drink och den fantastiska havsutsikten på hotellets terrass. Sov gott i de härliga, nyrenoverade (2018) sviterna och rummen. Vakna upp med en utsikt över havet. Hoppa i vattnet från hotellets privata badbrygga. Se fram emot ett modernt badhotell med ny inredning i nordisk stil.

Spa & Wellness på Bornholm - Övernatta på hotell i Rønne
Griffen Spa Hotelligger längst ut mot havet och har den vackraste havsutsikten. Övernatta i Rønne på ett av Bornholms bästa hotell med kort avstånd till färjan och gamla stan. Koppla av i den imponerande spaanläggningen. Skäm bort dig själv med wellnessbehandlingar. Smaka läckerheter från hotellets erkända kockar - och njut av havsutsikten som har utsetts till en av Bornholms 10 bästa vyer. Efter en god natts sömn, i någon av de vackra sviterna och rummen som helrenoverades och inreddes av den bornholmska designern Pernille Bülow i 2017, möter den imponerande frukostbuffén och personalens leenden dig.

Ekologiskt hotell på Bornholm - Övernatta i Rønne vid skog, strand och stad
Det prisbelönta hotellet i Rønne, Hotel GSH, invigdes av kronprins Fredrik i 2015. Hotellet på Strandvejen i Rønne har hyllats för sin hållbara och ekologiska inriktning avseende både konstruktion och meny. Upplev lugnet i hotellets parkliknande trädgård, där du även träffar rådjur och harar. Gå hand i hand med din älskade genom den lilla skogen till stranden. Gräv ner tårna i den varma sanden. Njut av en härlig semester i Rønne på Hotel GSH – Green Solution House.