Möten

Möten


De bästa idéerna kommer till världen när man flyttar sig utanför sin inrutade vardag. Nya ramar och nya input ger grogrund till nya idéer. Bornholm är nära, men ändå långt borta. Med flyg kommer ni från Köpenhamn till Bornholm på 35 minuter, och här får era tankar vingar.

 

 

 

 

Få nya idéer på Green Solution House

Kronprins Frederik har också haft kul på Green Solution House

Gå längs stranden efter ditt möte

Avsluta ditt möte med ett glas bubblor på terrassen

Vill du hålla bättre möten?

Mer syre
Du har säkert upplevt att luften kan bli tung i en möteslokal. Koncentrationen avtar - och ditt möte förlorar sin effektivitet. På Hotel GSH är det annorlunda. Mattor, gardiner och växter renar luften på dammpartiklar. Luftkonditioneringen är tyst, men mycket effektivt. Det ger mer syre åt hjärnan. Därmed kan du och dina mötesdeltagare bibehålla koncentrationen under hela mötet - och få ett bättre sammanträde. 

Mer dagsljus
Fönstren på Hotel GSH har specialutvecklats av Velux för att ge maximalt dagsljus i lokalerna. Dagsljus gör människor mer glada och positiva. Därför får du mer positiv energi under dina möten på Hotel GSH än någon annanstans.

Bättre teknik
Hotel GSH har några av nordens mest moderna mötes- och konferensfaciliteter. Ljus och ljud fungerar optimalt. Du behöver inte tänka på besvärliga kontakter och ledningar. Allt fungerar snabbt och enkelt - och din kontaktperson finns alltid i närheten. På så sätt kan du alltid få hjälp och svar på dina frågor.

Mer miljövänligt
Hotel GSH är extremt miljövänligt och hållbart - det är några av anledningarna till att hotellet har fått EU:s miljöpris. När du håller ditt möte på Hotel GSH, visar du inför dina kunder, medarbetare och samarbetspartners att du är ett modernt företag som bryr sig om miljön.  

Utsökt mat
Tillsammans organiserar vi all mat och dryck som ni vill ha under mötet. Kaffe, frukt, bakverk eller? Till lunch och middag serveras ni delikatesser enligt egna önskemål.

Härlig natur
Hotel GSH ligger precis vid strand och skog. Skicka dina mötesdeltagare på en walk-and-talk längs stranden. Gräv ner tårna i den varma sanden. Se ut över havet. Få ny inspiration. Och om ni är intresserade av det, har vi ett stort nätverk av samarbetspartners som erbjuder en mängd spännande lösningar för teambuilding.

Cathrine hjälper dig
Ring eventchef Cathrine Ingildsen på +45 56 95 19 13. Hon hjälper dig att ta fram optimala ramar för mötet. Du är också välkommen att e-posta conference@bornholmhotels.dk

Eventansvarig Cathrine Ingildsen.
Eventansvarig Cathrine Ingildsen.
conference@bornholmhotels.dk
+45 56 95 19 13