Restaurang

Restaurang

Menukort Vinkort
Køkkenchef Claus Seest Dam
Køkkenchef Claus Seest Dam
griffen@bornholmhotels.dk
+45 56 90 42 44

Baren på Griffen Spa Hotel i Rønne

Kokken på Griffen Spa Hotel er eksperter i lækre forretter

Velsmagende hovedretter på Griffen Spa Hotel

Njut av ett glas bubblor på terrassen

Är maten eller utsikten bäst?
Det kan vara svårt att avgöra om det är havsutsikten eller maten som är bäst på Griffen Spa Hotel i Rønne. Hotellets restaurang, Gs kök, blickar mot väst. Därmed kan du alltid uppleva kvällens solnedgång framför dig. Himlen och havet färgas av de mest fantastiska nyanserna. Detta är en semesterbild som du kommer att minnas med ett leende på läpparna under många år. Utsikten från restaurangen på Griffen Spa Hotel har utsetts till en av Bornholms 10 bästa vyer.

Men den fantastiska solnedgången övertrumfas kanske av delikatesserna från chefskock Claus Seest Dam. Claus har under många år varit en av Bornholms stjärnkockar - och han har förunderligt nog lyckats att förnya sig själv under hela tiden. Dessutom behärskar har det klassiska köket till perfektion. Många av kockarna på Bornholms andra välrenommerade restauranger har lärts upp av Claus. Men på Griffen Spa Hotel får du chansen att träffa mästaren i egen person - och hans kompetenta köksteam.

Även terrassen på Griffen Spa Hotel är underbar. Frestar det kanske med en drink före middagen eller ett glas bubbel? Under sommaren kan du givetvis även välja att äta på terrassen.

Öppettider
Lunch: Lördag och söndag från kl. 12.00 till 15.00

Á la carte: Alla veckans dagar från kl. 17.00 - 21.30

Boka bord nu
Griffen Spa Hotel i Rønne har många nöjda gäster - och därför är det nödvändigt att du bokar bord i förväg. Ring +45 56 90 42 44 och boka bord nu.

Meny
Se menyn för Griffen Spa Hotel här: