Hotellet

Hotellet

Receptionist Patrizia Parente
Receptionist Patrizia Parente
fredensborg@bornholmhotels.dk
+45 56 90 44 44

Dubbelrum med havsutsikt på Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel ligger nära Nørrekås strand

Griffen Spa Hotel bjuder dig välkommen till ett flott spaområde

Ansigstbehandling på Griffen Spa Hotel

Njut av ett glas bubblor på Griffen Spa Hotels terrass

Kanske är det dags för en spa-vän-semester-på-Bornholm?

Dubbelrum på Griffen Spa Hotel

Ett äventyr väntar dig på Bornholms vackra spa
I sagornas värld vaktar fabeldjuret Griffen över värdefulla skatter. Griffen Spa Hotel är därför ett mycket passande namn för det fantastiska hotellet i Rønne, beläget på första raden mot havet vid stranden Nørrekås och Rønnes lustbåtshamn.

Under 2017-2018 totalrenoverades hotellet. Hotellets inredning har designats av Pernille Bülow som även är känd för sin glas- och smyckedesign. Njut av underbara rum. Välj ett rum med utsikt över Rønnes gamla stadsdel eller rum med en fantastisk havsutsikt. Rummen ligger på bottenplan, första eller andra våningen. Det finns hiss till första och andra våningen.

Bli ompysslad på spaet
Som gäst hos Griffen Spa Hotel har du fri tillgång till hotellets spaanläggning "Den Bornholmske Diamantspa”. En av nordens mest omtyckta spaanläggningar.

Från urminnes tider, har vi människor utformats för att klara av både isande kyla och tropisk värme. I Diamantspaet kan du prova båda sakerna. När du omväxlande får varm ånga och iskallt vatten, stärks ditt immunförsvar och cirkulationssystemet kommer att älska svängningarna. I Kneipp-bassängerna växlar vattnet mellan 0 grader och tropisk hetta. Eller prova att massera kroppen med is från Isfontänen som droppar färsk is ner i den miljoner år gamla granitskålen. Du ska givetvis också prova någon av bastuanläggningarna - eller unna dig själv något extra med massage- och wellnessbehandlingar i hotellets wellnessavdelning. Observera att gästerna måste vara minst 16 år för att få tillgång till spaanläggningen. Läs mer om spaet genom att klicka här.

Några av öns bästa kockar gör delikatesser åt dig

Chefskocken på Griffen Spa Hotel, Claus Seest Dam, är en legendarisk person inom den bornholmska köksvärlden - och han har fått en mängd utmärkelser. Många av kockarna på Bornholms andra stjärnrestauranger har lärts upp av Claus. Men på Griffen Spa Hotel kan du möta mästaren i egen person. Griffens meny fokuserar på klassiska rätter av kött, fisk och grönt - och naturligtvis läckra desserter. Slå dig bekvämt ner i hotellets restaurang och njut av läckerheterna. Restaurangen på Griffen Spa Hotel blickar mot väst. Därmed går solen ner vid horisonten framför dig - och färgar himlen med de underbaraste nyanserna av gult, rött och lila. Det är inte utan anledning, att utsikten från restaurangen på Griffen Spa Hotel har utsetts till en av Bornholms 10 bästa vyer. 

Perfekt läge vid havet och centrum
Griffen Spa Hotel ligger i närheten av Rønnes lustbåtshamn, den gamla stadsdelen och det livliga torget i Rønne. 200 meter från hotellet hittar du den lilla och mysiga sandstranden Nørrekås med utmärkta badmöjligheter. Griffen Spa Hotel är utan tvekan ett av Bornholms bäst belägna hotell. Se fram emot en underbar semester i vackra rum på ett excellent hotell med ett fantastiskt läge och utmärkt service.

Parkeringsplats och laddningsstation för elbilar
Naturligtvis kan du parkera gratis på hotellets parkering. Och om du har en elbil, kan du ladda den i någon av hotellets laddningsstationer.

Boka din semester nu
Boka din semester genom att ange önskad ankomstdag i bokningsrutan till vänster. Du kan också skicka e-post till info@teambornholm.dk - eller ringa oss på +45 56 95 85 66. Vi har många förslag för underbara semesterdagar på Bornholm. Vi bokar även gärna era färjebiljetter. Hittade du inte det som du letade efter? Läs mer om övernattning på Bornholm.