Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel

Bornholms fantastiska spahotell. Helrenoverat 2017-2018. Härliga rum med fantastisk havsutsikt. Beläget mellan havet, hamnen och Rønnes centrum. En av nordens bästa spa- och wellnessanläggningar. Mycket populär restaurang med mat som lever upp till den imponerande utsikten. Utsikten har utsetts till en av Bornholms 10 bästa vyer.


Klicka här för att läsa mer om hotellet.

Dubbelrum med havsutsikt

Fantastiskt dubbelrum med balkong och havsutsikt. Helrenoverat 2017-2018. Kylskåp, Wifi och TV på rummet. Frukost och fri tillgång till hotellets enastående spaanläggning ingår i priset.

Ankomst
Avresa

Dubbelrum - med stadsutsikt

Härligt dubbelrum med utsikt över Rønnes gamla stadsdel. Renoverat 2017-2018. Kylskåp, Wifi och TV på rummet. Frukost och fri tillgång till hotellets underbara spaanläggning ingår i priset.

Ankomst
Avresa

Svit med havsutsikt

Excellent takvåningssvit för 2 personer. Sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med hörnsoffa, matbord och walk-in-garderob. Helrenoverat 2017-2018. Storslagen havsutsikt från både sovrum och vardagsrum. Kylskåp, Wifi och TV på rummet. Frukost och fri tillgång till hotellets omtyckta spaanläggning ingår i priset.

Ankomst
Avresa