Restaurang

Restaurang

Restaurang med fantastisk havsutsikt

Fredensborgs Fiskebuffet

På fiskbuffén kan du äta ad libitum av bland annat ostron och hummer.

Det finns också havsutsikt från hotellets festlokaler

Fredensborg Badehotel - restaurang med fantastisk havsutsikt
Restaurangen på Fredensborg Badehotel är beläget på en av Bornholms förmodligen vackraste platser med en fantastisk utsikt över Östersjön. Slå dig ner på hotellets vackra terrass, där havsutsikten om möjligt är ännu ståtligare, och där parasoller med uppvärmning låter dig sitta utomhus till sent på kvällen. Se fram emot att smaka kökets läckerheter med fokus på det franska köket.

Danmarks mest kräsna matrecensent, Ole Troels, skrev den 29 juni 2018 i Børsen om de bästa restaurangerna på Bornholm: "På tal om hotellrestauranger, har jag beröm att ge åt restaurangen på Fredensborg Badehotel som dukade upp en riktigt delikat, klassisk fransk foie gras-pastej och en tjock saftig piggvar som var så färsk att man skulle kunna tro att den precis hade dragits upp ur vattnet, som ligger ett stenkast från mitt bord på hotellets fantastiska terrass." 

Restaurang med fokus på franska läckerheter
Restaurangen inriktar sig på det franska köket. Men kom även ihåg att njuta av den berömda fiskbuffén med ett delikat urval av fiskrätter och skaldjur - se mer om datum för fiskbuffén nedan. Vinkällaren på  Fredensborg Badehotel erbjuder både klassiska och sällsynta viner. Fråga din servitör efter badhotellets meny över unika viner. Efter en härlig middag, kan du njuta av en drink i loungemöblerna - eller på hotellets badbrygga - medan solnedgången låter sitt underbara sken lysa över havet. 

Fredensborg Badehotels fiskbuffé
Prova den hyllade fiskbuffén på Fredensborg Badehotel, där du bland annat kan äta ostron, hummer, kejsarhummer, kräftor och många andra välsmakande skaldjurs- och fiskrätter. Till efterrätt får du ett härligt kak- och ostbord med delikatesser.