Hotellet

Hotellet

Fredensborg Badehotel välkomnar dig till en utsökt restaurang med havsutsikt, utomhus spa och brygga

Spela schack på Fredensborg Badehotel

Se fram till havsutsikten från ditt rum

Fredensborg Badehotels utomhusspa (åldersgräns 16 år)

Välkommen innanför på Fredensborg Badehotel

Fredensborg Badehotels berömda badbrygga

Stranden ligger nära Fredensborg Badehotel

Vackert hotell med fantastisk utsikt
Bornholms förmodligen mest kända hotell, Fredensborg Badehotel i Rønne, öppnade på nytt i 2018 efter en omfattande renovering. Se fram emot enastående rum med elegant inredning, nya badrum och en imponerande utsikt över Östersjön.

Restaurang med havsutsikt
I restaurangen kan du njuta av franska delikatesser och naturligtvis den berömda fiskbuffén med ett överflöd av färsk fisk, skaldjur och fiskrätter. Vinkällaren erbjuder både klassiska och sällsynta viner. Slå dig bekvämt ner i restaurangen. Njut av utsikten över havet och skäm bort dig med härlig mat. 

Restaurangen på Fredensborg Badehotel har en enastående utsikt över havet - och under varma dagar utökas restaurangen till att även täcka terrassen framför hotellet. Terrassen är skyddad och uppvärmd. Därmed kan du njuta av den även på kvällen. Efter en delikat middag, kan du ta din kära i handen och promenera till hotellets badbrygga. Lyssna på havets vågor medan ni njuter av den underbara solnedgången. Det är semester!

Utomhusspa
Sjunk ner i det bubblande vattnet på Fredensborg Badehotels utomhusspa (åldersgräns 16 år). Upplev hur spabadets inbyggda massagefunktioner får din kropp att slappna av. Njut av havsutsikten med en kall dryck i handen. Det är semester!

Lägenheter och rum med havsutsikt
Fredensborg Badehotels inredning har designats av Bornholms ledande designer, Pernille Bülow, som även är känd för sin glaskonst. Inredningen i rummen har inspirerats av havet och Bornholms natur. Läs mer om rummen genom att klicka här.

Omgiven av stränder och skog - och nära till stan
Fredensborg Badehotel ligger på Bornholms dyraste gata: Strandvejen i Rønne. Skogsstigarna börjar precis vid hotellet och efter några hundra meters promenad når du en underbar och "hemlig" sandstrand som nästan bara lokalborna känner till. Från stranden kan du fortsätta längs skogsstigarna till Rønnes centrum. Se fram emot ett mysig torgliv, historiska köpmannahus, spännande butiker och intressanta museer. 

Gratis cykelutlåning
Fredensborg Badehotel ligger precis vid Bornholms brett förgrenade nät av cykelstigar. Låna en cykel utan kostnad i receptionen och ta en tur i den vackra naturen.

Parkeringsplats och laddningsstation för elbilar
Naturligtvis kan du parkera gratis på hotellets parkering. Och om du har en elbil, kan du ladda den i någon av hotellets laddningsstationer.

Boka din semester nu
Boka din semester genom att ange önskad ankomstdag i bokningsrutan på denna sida - eller ring oss på +45 56 95 85 66. Vi ger dig råd och idéer för underbara semesterdagar på Bornholm. Hittade du inte det som du letade efter? Läs mer om övernattning på Bornholm.