Fredensborg Badehotel

Fredensborg Badehotel

Det som förr hette Radisson Blu Hotel har i 2017-2018 genomgått  en omfattande renovering. Nu kan du glädja dig till en imponerande havsutsikt från de eleganta rummen, med inredning designad av Pernille Bülow. Njut av läckerheterna i restaurangen, som bland annat är känd för sin store fiskbuffé.

Klicka här för att läsa mer om hotellet.

Dubbelrum - Med havsutsikt

Flott dubbelrum med havsutsikt. Balkongterrass. Tv och kylskåp på rummet. Alla rum har nytt badrum (2018). Frukost för två personer inkluderat i priset.

Ankomst
Avresa

Familjerum/lägenhet - 4 personer

Rymlig och luftig lägenhet med kombinerat vardagsrum och sovrum (dubbelsäng) samt sovrum (2 enkelsängar). Möblerad terrass. Vardagsrum med matbord, soffa och tv. Kök med kylskåp, spis och kaffemaskin. Alla lägenhetar har nytt badrum (2018). Lägenheterna ligger i bottenplan eller på 1:a våning. Frukost för fyra personer inkluderat i priset.

Ankomst
Avresa

Svit för 2 personer - Med havsutsikt

Flott svit med sovrum och vardagsrum. Det är balkong och havutsikt från både sovrummet och vardagsrummet.  Vardagsrummet är möblerat med matbord och soffarrangemang.  Alla sviter har nytt badrum (2017) med både badkar och duschkabin. Alla sviter har kylskåp och tv. Frukost för två personer inkluderat i priset.

Ankomst
Avresa

Royalsvit för 4 personer - Med havsutsikt

Läcker svit med 2 sovrum och vardagsrum. Det är balkong och havsutsikt från vardagsrummet och från det ena sovrummet. Vardagsrummet är möblerat med matbord och soffarrangemang. Alla sviter har nytt badrum (2017) med både badkar och duschkabin. Alla sviter har kylskåp och tv. Frukost för 4 personer är inkluderat i priset.

Ankomst
Avresa