Fredensborg Badehotel

Fredensborg Badehotel

Se fram emot en spektakulär havsutsikt från de vackra rummen som har designats av Pernille Bülow.

I restaurangen kan du njuta av havsutsikten och franska läckerheter. Vinmenyn erbjuder både klassiska viner och rariteter.

Dubbelrum - Med havsutsikt

Enastående dubbelrum med havsutsikt. Balkong / terrass. TV och kylskåp på rummet. Frukost för 2 personer ingår i priset. Nytt badrum (2018).

Ankomst
Avresa

Familjerum/lägenhet - 4 personer

Härlig lägenhet med kombinerat vardagsrum och sovrum (dubbelsäng) samt sovrum (2 enkelsängar). Beläget på bottenplan eller första våningen. Terrass med trädgårdsmöbler. Vardagsrum med matbord, soffa och TV. Kök med kylskåp, spis och kaffebryggare. Nytt badrum (2018). Frukost för upp till 4 personer ingår i priset.

Ankomst
Avresa

Svit för 2 personer - Med havsutsikt

Excellent svit med sovrum och vardagsrum. Balkong och fantastisk havsutsikt från både vardagsrum och sovrum. Vardagsrum med matbord, soffa och TV. Nytt badrum (2017) med både badkar och dusch. Kylskåp och TV. Frukost för 2 personer ingår i priset.

Ankomst
Avresa

Royalsvit för 4 personer - Med havsutsikt

Kunglig svit med två sovrum och vardagsrum. Balkong och fantastisk havsutsikt från vardagsrummet och ett av sovrummen. Vardagsrum med matbord och soffgrupp. Nytt badrum (2017) med både badkar och dusch. Kylskåp och TV. Frukost för upp till 4 personer ingår i priset.

Ankomst
Avresa