Events

Events

Den "hemliga" vinkällaren på Fredensborg Badehotel

Vi hjälper dig gärna med ditt event

Njut av ett glas bubblor framför hotellet

Ett besök i den hemliga vinkällaren? Avslappning i spaet? Eller?

Vill du skämma bort dina vänner, kunder eller medarbetere? Vi hjälper dig gärna med att skapa ett arrangemang i särklass, som du och dina gäster kan komma ihåg med ett leende på läpparna i många år.

Vi sammansätter programmet efter dina önskemål. Är ni ett litet exklusivt sällska, som vill besöka den hemliga vinkällaren på Fredensborg Badehotel? Skal du lansera en ny produkt, som kräver en stor scen med ljud- och ljusshow, så är Green Solution House det rätta för dig. Eller önskar ni kanske välbefinnande i spa- og wellnessavdelningen på Griffen Spa Hotel?

Berätta för oss om os dine önskemål, så sörjer vi för, att du har ett leende på läpparna både före, under och efter ditt event.

Leendet - Före
Vare sig du skall hålla en reception eller ett kund- eller medarbetararrangemang, så kan du lita på att vår fleråriga erfarenhet står till ditt förfogande, og tillsammans kan vi sammansätta det bäst möjliga arrangemang för dig. Du kan känna dig trygg och glädja dig till ett gott arrangemang...med ett leende på läpparna.

Leendet - Under
På själva arrangemangsdagen ser vi till att det praktiska fungerar optimalt. Det ger dig ro till att vare värd och att ha det trevligt med dina gäster... med ett leende på läpparna.

Leendet - Efter
Efter arrangemanget kan du med ett leende på läpparna. höre dine gästers rosande ord om det gode arrangemanget.

Vad koster det?
Vi sammansätter dit event efter dina önskemål - och vi kan göra det i alle prisklasser. Gemensam nämnare för alla events hos oss är att du får kvalitet, trygghet… och ett leende på läpparna.

Ring till Cathrine nu
Eventansvarlige Cathrine Ingildsen sammensätter ditt event tillsammans med dig. Ring till Cathrine på 0045 56 95 19 13 eller maila conference@bornholmhotels.dk

Eventansvarig Cathrine Ingildsen.
Eventansvarig Cathrine Ingildsen.
conference@bornholmhotels.dk
+45 56 95 19 13