Events

Events

Den "hemliga" vinkällaren på Fredensborg Badehotel

Vi hjälper dig gärna med ditt event

Njut av ett glas bubblor framför hotellet

En rundtur i den hemliga vinkällaren? Avkoppling i spaanläggningen? Eller?
Vill du skämma bort dina vänner, kunder eller medarbetare? Vi hjälper dig att skapa ett roligt event som du och dina vänner kan minnas med ett leende på läpparna under många år framöver.

Vi sätter ihop programmet i enlighet med dina önskemål. Är ni ett litet exklusivt sällskap som vill besöka den hemliga vinkällaren på Fredensborg Badehotel? Ska du lansera en ny produkt och behöver en stor scen samt ljud- och ljusshow? Då är Green Solution House perfekt för dig. Eller vill ni skämma bort er i spa- och wellnessanläggningen på Griffen Spa Hotel?

Berätta om dina önskemål för oss. Vi ser till att du har ett leende på läpparna före, under och efter evenemanget:

Leendet - Före
Oavsett om du ska hålla en reception eller ett kund- eller medarbetararrangemang, använder vi vår stora erfarenhet för att gå på djupet med dina önskemål - och utifrån det, sätter vi ihop det bästa möjliga arrangemanget åt dig. Du kan känna dig trygg och se fram emot ett lyckat arrangemang. Med ett leende på läpparna.

Leendet - Under tiden
På dagen för arrangemanget, ser vi till att det praktiska fungerar optimalt. Därmed kan du som värd vara lugn och umgås med dina gäster. Med ett leende på läpparna.

Leendet - Efter
Efter arrangemanget kan du med ett leende på läpparna ta emot gästernas beröm för det lyckade eventet.

Vad kostar det?
Vi sätter ihop ditt evenemang enligt dina önskemål - och vi kan komponera det utifrån alla prisnivåer. Gemensamt för alla arrangemang är, att du får kvalitet, säkerhet och ett leende på läpparna.

Ring till Cathrine nu
Eventansvarlige Cathrine Ingildsen sammensätter ditt event tillsammans med dig. Ring till Cathrine på 0045 56 95 19 13 eller maila conference@bornholmhotels.dk

Eventansvarig Cathrine Ingildsen.
Eventansvarig Cathrine Ingildsen.
conference@bornholmhotels.dk
+45 56 95 19 13