Spaweekend på Bornholm

Spaweekend på Bornholm

Bestil 2 nätter her:

Periode: 21-02-2019 til 31-12-2018

Ankomst

Bestil 4 nätter her:

Periode: 21-02-2019 til 31-12-2018

Ankomst

Utsikten är fantastisk från ert rum

Slappa i utespaet

Ha det trevligt i restaurangen med havsutsikt

Se några av de Europeiska bisonoxarna i Almindingen

Imponerande havsutsikt. Spa och wellness. God mat
Griffen, som på svenska betyder “gripen”, är ett fabeldjur som i sagornas värld vaktar skatter. Griffen Spa Hotel är därför ett passande namn på detta fina hotell med sin vackra placering vid havet i den gamla delen av Rönne. Hotellet öppnade på nytt den 27 april 2017 efter en omfattande renovering. Den nya inredningen är designad av Bornholms designdrottning, Pernille Bülow.

Från ditt fina och nyrenoverade rum har du en imponerande utsikt över havet. Griffen Spa Hotel ger dig gratis inträde till en av Nordens finaste spa- och wellnessanläggningar: “Den Bornholmske Diamantspa”. Skäm bort dig själv…kanske tillsammans med “den rätta” och lite champagne?

Charmerande stad
Griffen Spa Hotel ligger i den gamla delen av Rönne. Här möts du av vackra korsvirkeshus och gamla köpmannagårdar. Husen vittnar om en tid då förmögna skeppsredare, med utgångspunkt i Rönne, bedrev handel med hela världen.

Skattkammare
I hotellets restaurang skapar en av Bornholms mest berömda kockar, Claus Seest Dam, delikatesser till dig. Slå dig ned på den mjuka stolen, njut av panoramautsikten och låt dig skämmas bort. I horisonten går solen långsamt ned och bildar vackra strålar i guld och violett över havet. Efter en härlig semester på Griffen Spa Hotel kommer du nog också att tro på att sagan om Griffen som vaktar en skatt är sann! Se fram emot en underbar semester.

Skäm bort din partner…boka ett bra erbjudande:
• Nyrenoverade rum med imponerande havsutsikt
• Stor frukostbuffé varje morgon
• Gratis inträde till stort och härligt spaområde
• Färja med bil tur/retur eller buss Köpenhamn-Bornholm
• Totalpris för 2 personer: SEK 6 395:- 

Ta ut på vandring
Ett gott tips till din semester: Efter at du har njutit av den stora frukostbuffén på Griffen Spa Hotel, kan du ta ut på vandringstur i den bornholmska naturen - exempelvis på Hammerknuden vid medeltidsborgen Hammershus. Njut av de fantastiska udsikterna och historiens vingslag - och låt vinden genomblåsa dig. Eller pröva en bisonsafari i skogen Almindingen, där du kan se några av de sällsynta Europeiska bisonoxarna. Fortsätt turen till Ekkodalen, där ekot alltid ger dig svar – och sluta av med en härlig lunch på Cafe Genlyd.

Boka nu
Boka ett bra erbjudande genom att fylla i ditt önskade ankomstdatum i rutan överst på
sidan - eller maila/ring oss nu: 0045 5695 7295