Semester med ett grönt samvete

Semester med ett grönt samvete

Hotel GSH set från Strandvejen

Ingången på Hotel GSH

Njut av din måltid på restaurangens terrass

Dubbelrum på Hotel GSH

Dubbelrum på Hotel GSH

Hotel GSH har nya (2019) och vackra badrum

Beställ här:

Periode: 18-11-2019 til 31-12-2019

Ankomst

Låt flyget stå – och ta färjan från Ystad till solskensön Bornholm
Bo på det vackra hotellet Green Solution House som 2016 fick EU:s miljöpris för sin hållbara och ekologiska byggnad. Solceller genererar ström till hotellet. Växter, mattor och gardiner rensar luften, så att du sover bättre. Alger rensar spillvattnet. Köksavfallet omvandlas till kompostjord som används i hotellets köksträdgård. I den parkliknande trädgården förekommer rådjur, harar och kaniner. Trädgårdens blommor och växter har planerats noga för att skapa optimal biologisk mångfald. Den bensinslukande gräsklipparen har ersatts av får. Bina pollinerar – och ger honung till ditt frukostbord. På Green Solution House får både du och klimatet en bra semester. Du kan se fram emot eleganta rum på ett fint hotell som ligger vackert vid stranden, skogen och staden på Strandvejen i Rønne som är Bornholms huvudstad.

Det vackra läget
Hotel GSH är vackert belägen på Strandvejen i Rønne - mittemellan stad, skog och strand. Efter en fantastisk middag i restaurangen, kan du gå med din älskade längs skogsstigen till stranden. Gräva ner tårna i den varma sanden. Njuta av solnedgången. Stranden vid Hotel GSH besöks nästan enbart av lokalborna. Därmed kan du se fram emot en lugn och mysig strand. Hotel GSHs stora park välkomnar dig med en underbar atmosfär - och vid skymningen ser du ofta rådjur och harar i parken. Känn leendet på dina läppar. Så ska en semester vara. 

Flotta anmälningar
Matmagasinet Gastro skrev i mars 2016: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms hall of fame af fantastiske spisesteder". Senare samma år var Hotel GSH nominerat av Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested i Danmark". Maten, miljön och omgivningarna är i toppklass...och vi garanterar att servicen også är på topp!

Altt detta är inkluderat i erbjudandet:
* Färja Ystad-Rønne tur/retur med bil
* Fantastiska dubbelrum
* Ekologiske Frukostbuffeé varje morgon
* Sänglinne och handduk
* Gratis avbeställingsförsäkring

* Totalpris för 2 personer
   * 4 nätter för SEK 6 795:-
   * 7 nätter för SEK 11 095:-

Vill du stanna en dag mer?
Om du vill förlänga din vistelse med 1 dag eller mer kostar det SEK 1 395: - per natt.

Möjliga ankomstdagar:
Om ni väljer 4 nätter
* Fri ankomst och avresedag

Om ni väljer 7 nätter
* Erbjudandet gäller endast med ankomstdag måndagar, tisdagar, onsdagar eller torsdagar. 
* Vid ankomst på fredagar, lördagar eller söndagar tillkommer en ytterligare avgift på SEK 550:-

Dubbelrum
Fantastiska dubbelrum, renoverade 2015 eller 2019. Hall, ljust och välskött badrum. Kombinerat sovrum och vardagsrum med skrivbord, TV, stor dubbelsäng och fåtöljer. Dörr till en härlig balkong med utsikt över skogen. Kylskåp, radio, hårtork och gratis Wifi i alla rum. Frukost för 2 personer ingår i priset.

Parkeringsplats och laddningsstation för elbilar
Naturligtvis kan du parkera gratis på hotellets parkering. Och om du har en elbil, kan du ladda den i någon av hotellets laddningsstationer.

Beställ nu
Beställ din semester vid att knappa in din önskade ankomstdag i beställningsrutan överst på sidan - eller maila till info@semester-bornholm.se eller ring till oss nu: 0045 56 95 85 66.

 

Det finns en härlig strand framför Hotel GSH

Gå genom skogsvägarna från Hotel GSH till stranden och havet