4-stjärnigt-semester-för-4

4-stjärnigt Eko-hotell

4-stjärnigt-semester-för-4

Periode: 22-07-2019 til 31-12-2019

Ankomst

Rymliga familjerum

Green Solution House blev i 2016 nomineret som årets bo- og spisested i Danmark

Indgangen på Green Solution House

Green Solution House's facade mod Strandvejen

Besøg den gamle bydel i Rønne - ex museet Erichsens Gård

Green Solution House ligger lige ved skov og strand

En grön och bra semester 
Green Solution House är känt i många delar av världen för sin banbrytande nya teknik inom hållbarhet. Till eksempel blev hotellet korat som "Årets byggeri i Danmark", och vann EU's miljöpris i 2016. Kronprins Frederik återöppnade det 4-stjärniga hotellet efter en omfattande ombyggnad i 2015 - och sidan dess har gästerna strömmat till.

Flotta anmälningar
Matmagasinet Gastro skrev i mars 2016: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms hall of fame af fantastiske spisesteder". Senare samma år var Hotel GSH nominerat av Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested i Danmark". Maten, miljön och omgivningarna är i toppklass...och vi garanterar att servicen også är på topp!

Altt detta är inkluderat i erbjudandet:
* 4 nätter i rymliga familjerum
* 4 x frukostbuffeé med primärt ekologiske produkter
* Sänglinne och handduk for 4 personer
* Färja Ystad-Rønne med bil och 4 personer tur/retur
* Gratis avbeställingsförsäkring
* Totalpris för 4 personer
   * 4 nätter för SEK 8 595:-
   * 7 nätter för SEK 14 295:-
* Om du vill under perioden 1 juli till 11 augusti, är det SEK 150:- per natt

Vill du stanna en dag mer?
Om du vill förlänga din vistelse med 1 dag eller mer kostar det SEK 1 995: - per natt. (Under perioden 1/7 - 11/8 SEK 2 095:-)

Möjliga ankomstdagar:
Om ni väljer 4 nätter
* Fri ankomst och avresedag

Om ni väljer 7 nätter
* Erbjudandet gäller endast med ankomstdag måndagar, tisdagar, onsdagar eller torsdagar. 
* Vid ankomst på fredagar, lördagar eller söndagar tillkommer en ytterligare avgift på SEK 550:- (vid ankomsten under perioden 30/6 - 4/8 är tillägget SEK 1 125:-)

Gourmetmat 
Bornholm är känt för sin gourmetmat. Gläd dig till läcker mat baserad på goda bornholmska råvaror, som i så stor utsträckning som möjligt är ekologiska. Green Solution House är naturligsvis ekologiskt certifierat.

Laddstation för elbilar
Green Solution House har självklart laddstation för elbilar.

Hand-i-Hand
Efter en läcker middag kan du ta din hjärtans kär i handen och gå en tur genom den romantiska parkliknende trädgården, eller genom den lilla skogen framför hotellet och ner till stranden. Stick tårna i den varma sanden och njut av varandras sällsakp medan solen långsamt går ner i havet framför er. Det är semester!

Mattor som renar luften
Hotellets rum renoverades i 2015. Men Du skal ine förvänta dig, att allt är nytt. Det är nämligen mer i linje med vår profil med hållbar utveckling i fokus, att låta klä om gamla danska designstolar med nytt ekologisk tyg, istället för at köpa nya stolar i Kina Mattorna och gardinerne på dit rum är designade och tillverkade för att rena luften. Det ger frisk luft - och en god natts sömn till dig. Green Solution House ligger i Bornholms huvudstad Rønne. När du väljer Green Solution House, kommer du därför till att bo nära på skog, strand och det mysiga småstadslivet i öns huvudstad. 

Semester som hjälper miljön
De nya delarna av Green Solution House är bland annat byggda efter principen vagga-till-vagga. Det innebär att allt byggmaterial lätt skall kunna delas upp och användas igen i framtida byggprojekt. På det sättet sparar vi på världens resurser. De delar av de gamla byggnaderna, som man var tvungen art rive ner vid ombyggnaden, har blivit återanvänt i det nya byggeri - och de gamla termoruterna har smälts ner och kommit till användning som isoleringsmaterial i andra byggprojekt. Hotellets avfall blir via en speciell förbränningsprocess om till närande gödsel, som kommer till nytta i hotellets köksträdgård. Det är solceller i terrassglaset på ditt rum och därmed skapar byggnaden sin egen ström. Upplev själv ännu fler spännande detaljer, när du besöker Green Solution House.

Beställ nu
Beställ din semester vid att knappa in din önskade ankomstdag i beställningsrutan överst på sidan - eller maila till info@semester-bornholm.se eller ring till oss nu: 0045 56 95 85 66.